DET SMARTE TRIKSET TIL MARKEDSFøRING SOM INGEN DISKUTERER

Det smarte trikset til Markedsføring som ingen diskuterer

Det smarte trikset til Markedsføring som ingen diskuterer

Blog Article

Ikke kjent Markedsføring Detaljer


Med en god strategi får du muligheten til å: Samle inn informasjon om kunder og leads Utvikle egne kommunikasjonskanaler Åpne nye muligheter for å konvertere leads til nye kunder og beholde eksisterende kunder Enklere nå dine målgrupper Automatisere for å forenkle hverdagen Analysere Dette er grep som vil gjøre hverdagen enklere for deg selv i tillegg til at du kan nå ut til et helt nytt publikum på en mer effektiv måte.


Det vil øke sjansen din for å komme høyt opp i organiske søk. Det gjør det lettere for dine potensielle kunder eller leads og finne deg. Når folk først har kommet inn på siden din er det viktig å ha en god konverteringsplan. Du bør ha en konverteringsplan for å få personer som besøker siden din til å bli leads og så må du i tillegg ha en plan for å få dem over til kunder.


Dette kan du med stor fordel implementere på din egen . Det å implementere e-bøker er også en god måte for å konvertere besøkende til leads på. 3 – Sosiale medier I dag er nesten hele Norges befolkning på sosiale medier og om din bedrift ikke er der går man glipp av store muligheter.


Det smarte trikset til Markedsføring som ingen diskuterer


Det er ikke sikkert det er Facbook som skal være din hovedkanal. Det er målgruppen din som bestemmer det, men man bør alltid være tilstede da det er en fin arena for å kommunisere med kundegruppen. Det gir deg også mulighet til å kunne snu negativ omtale til positiv omtale, og er du ikke tilstede har du ikke denne muligheten.


Det viktige å gjøre er å finne det sosiale mediet som passer best med din kundegruppe. Er det B2B du sikter mot er det kanskje Linked, In som er den rette kanalen. Her er det 1,1 millioner nordmenn og 76 % av beslutningstakerne sjekker opptil flere ganger dagen. Det er altså en arena man bør være på.


På denne måten setter du deg selv og bedriften som en meningstaker og kundegruppen vil stole mer på det du sier. 4 – Blogg Er vi nødt til å skrive blogg tenker du kanskje nå? Og som så mye annet her i denne bloggen så er svaret ja. Blogg skal du skrive.


Hvor mye du trenger å forvente at du betaler for en god Markedsføring


Ved å skrive blogg kan du lage innhold som er relevant for din kundegruppe og det skaper interesse. I tillegg kan du bruke søkeord slik at du kommer høyere opp i organiske søk. Du trenger ikke blogge så ofte, men blogger du 1 til 2 ganger i måneden generer du 70 % flere leads enn om du ikke blogger i det hele tatt.


Slik at også du kan generere flere leads. 5 – Nyhetsbrev Det er ikke bare blogg som er viktig, men også det å sende nyhetsbrev til potensielle kunder er viktig. Bare tenk selv hvor mange ganger du har gitt bort e-post adressen din mot et godt tilbud? Det sier noe om hvor viktig det er å bygge opp en god e-post liste for firmaer.
Faktisk hele 70 % av jobben, og grunnen til det Klikk her er at du er ”Top of Mind” hos din lead. Det betyr at de vet at du er klar til å levere en tjeneste og at du er der når de trenger noe. En annen ting er at nyhetsbrev er fortsatt det verktøyet som har den høyeste return on investment (ROI), og sjekk her det 10 år på rad.


Toppretningslinjer for Markedsføring


MarkedsføringMarkedsføring
Det kan du lese mer om her. 6 – Analyse av resultatene Analyse er kanskje det mest undervurderte verktøyet en digital markedsfører har og blir egentlig altfor sjelden tatt i bruk. Det er først når du bruker de dataene man sitter på og analyserer disse nettsted at markedsføring virkelig kan effektiviseres og målrettes.


MarkedsføringMarkedsføring
Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen Innlegg oversatt og skrevet i samarbeid med Malin Evensberget Midtsundstad.Dette innlegget er oversatt og skrevet om med utgangspunkt i en artikkel på , skrevet av Adam Enfoy. Markedsførere bruker dyre dommer på digital markedsføring, men ikke alle er overbevist om at strategien er effektiv.


Det som en gang var regnet som å være den største trenden innen digital markedsføring er ikke lengre like stor og mektig. For eksempel Instagram. Plattformer endrer sin algoritme stadig vekk, og før var alt du trengte en brukerprofil med mange følgere for å dukke opp på “populære” siden som ikke finnes lengre (markedsføring).


Den ultimate guiden til Markedsføring


Algoritmen er justert slik at dersom du følger mange matprofiler, vil applikasjon legge merke til det og inkludere mer innhold fra lignende profiler til din utforskside. Så nå vektlegger sosiale medier ofte personlige interaksjoner, og et publikum som engasjerer seg med ditt innhold høyt. Flere bedrifter tror at å generere trafikk og potensielle kunder er den største utfordringen, men du vil mest sannsynlig falle bakpå med mindre du konstant følger opp.


Epostmarkedsføring er fortsatt en av de mest kraftige verktøyene innen digital markedsføring. På verdensbasis regnes e-post brukere til å være rundt 4. 3 milliarder i slutten av 2023. PR-operatørene skriver for kampanje. com at nyhetsbrev fungerer fordi det er koster lite å gjennomføre, og at informasjonen du sender ut havner direkte i innboksen til ønsket publikum.


Ikke vær redd for å teste ut nye maler og strategier for å forbedre konverteringen og holde publikum engasjerte. Ved hjelp av et program for kombinasjon av database og epost, vil segmentering av epostlisten du har arbeidet deg opp styrke din strategi for epostmarkedsføring. markedsføring. Felles for suksessfulle bedrifter er et godt definert mål, og for å nå mål er det nødvendig med gode team.


Den beste strategien å bruke for Markedsføring


Statistikk viser til at 95% av kunder handler fra bedrifter som deler informasjonsrikt innhold gjennom kjøpsprosessen. Her gjelder det å tenke på de ulike stegene i kjøpsprosessen, og hvilken type innhold vil kunden tenke seg for å dekke behovene. Eksempel, skandinaviske kunder tenker mest sannsynlig ikke på å handle sommerklær i desember.

Report this page